Loroini Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Witam Figurki w skali 1:72 można pokochać albo znienawidzić wielu zaczyna je sklejać ze względu na robienie pojazdów w tej skali itp. Sam jestem początkujący w tej dziedzinie i wielu rzeczy nie umiem. Mam nadzieje że ten wątek może pomóc i początkującym i doświadczonym modelarzom. Można tu pokazać jakieś techniki malarstwa, cieniowania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtecz Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 zgadzam się ta skala jest specyficzna , choć by właśnie dlatego że figurki sa przewaznie dodatkiem żadko kiedy występują w roli pierwszoplanowej ja tworzę dioramkę w której będą pierwszoplanowe, prawie bez pojazdów. w takim wypadku trzeba się skupić na wykonaniu figurek , na ich szczegułach... http://img341.imageshack.us/img341/9885/dioramakawaleria2054oq7.th.jpg' alt='dioramakawaleria2054oq7.th.jpg'> [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Nie no w tej skali to jest mistrzostwo świata-ale proszę WOJTECZ-uważaj na język.Za chwilę ktoś Cię zruga Ale pomysł w tej skali godny pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtecz Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 ok, będę uważał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi