Antyvirus Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 (edytowane) Witam serdecznie. Po krótkiej przerwie chciałbym zaprezentować Wam dioramke umiejscowioną gdzieś tam na froncie ;-) Załoga Jagdtigerka na chwilowym postoju obserwuje zbliżający sie samolot :-D Taka wizja hehe Całość jak zwylke malowana pędzlem Pacrtami + suche pigmenty Tamya. Z całości jestem średnio zadowolony. Wiem, że w modelu kilka rzeczy niedopracowałem, a i fugurki to ciągle nauka i wszystko wyszło jak wyszło. Postaram sie by następny był lepszy Na dioramke szykuje jeszcze drzewko bo jakoś mi tam brakuje Edytowane 19 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Dla mnie gerenalnie wszystko alles klar, za wyjątkiem tych siatek maskujących na pojeździe. Mają za duże "oczka" jak na skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Fajne błotko, ogólnie fajna, ale tak jak wyżej wspomniał Mierzu ten "bandaż" to wywal, psuje cały efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit22 Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 cześć mam pytanie z czego robicie te Błoto na Dioramach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 20 Listopada 2008 Autor Share Napisano 20 Listopada 2008 Błotko to naturalna glina w tym przypadku. Rozcieńczyłem ją na rzadką maź, a że model ma ruchome zawieszenie to po prostu przejechał po niej P.S. mieliście racje zdjąłem "siatkę" i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi