eburg_dub Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 pomalowany semigloss nie zajmuej sie tym profesionalnei wiec badzie wyrozumiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Nawet ciekawy model, a masz świetną makietę warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Ciekawy model, chociaż lepiej by się prezentował gdyby był pryśnięty glossem. A warsztat też niezły Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Świetny model i warsztat też ale jakbys mógł to zrób więcej zdjęć bo z tych 3 mało mozna wywnioskować oprócz tego że tylna kalka na rejetracji jest krzywa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eburg_dub Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 Świetny model i warsztat też ale jakbys mógł to zrób więcej zdjęć bo z tych 3 mało mozna wywnioskować oprócz tego że tylna kalka na rejetracji jest krzywa Pozdrawiam jak tylko dslr odbiore z serwisu porobie lepsze zdjecia . proble mz kalka jest takei ze wszyskie kalki sa pokryte solvaset i jak nazolyzlem to splynela i tak niestety musi zostac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 Warsztat chyba z zestawu Fuijimi czy handmade? Model fajny ale jakoś logo Texaco i "76" mi do Nissana nie pasuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 spróbuj namoczyc ta kalke zwykłą woda i próbuj delikatnie przesunąc ja tak robie tylko czasami może sie rozerwac więc bardzo ostrożnie! EDIT: a jak tak się przyjrzałem to widzę że ten model nie jest prosto z pudła.Alufelgi przypominają mi model który kiedys widziałem w sklepie internetowym. ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 To jest warsztat z fujimi. Zrobiłem kiedyś taki i mi w ogóle nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi