Gościu Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Mierzu, na 2 fotce, widać "fale" na platformie, nie będzie to rzutowało na końcowy wygląd modelu ? Jak tam wash itd wlizie, to może wyeksponowac conieco...niepotrzebnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 widać "fale" na platformie Wydaje mi się Rafale, że to raczej przekłamanie aparatu. Nie mniej jednak, żeby było regulaminowo zrobię jazdę z falą za pomocą surfacera. Oto kolejne postępy. Postanowiłem zrobić demaga z zamkniętymi rampami. Na zdjęciach tego nie widać, ale na tylnej burcie, źle zamontowałem zasobnik na amunicję ( jest niżej niż pozostałe). Ponieważ były one montoweane za pomocą śrub, albo nitów, po prostu przewiercę chyba dziury po nitach vel śrubach ( że niby jakiś Hans ciamajda wyrwał go, albo gdzieś Demagiem po wódce zahaczyli, przy cofaniu) i będzie on zaczepiony misternie uwitą linką stalową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 A gśki można by było jeszcze poprawić, bo wyglądają jakby lewitowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Uff. Dawno się nie odzywałem, bo w czerwcu mam obronę pracyu, więc pisania było co nie miara, ale coś tam dłubię. Gąski faktycznie trochę fruwały to je poprawiłem. Jak widać zrobiłem także wózek amunicyjny Teraz pora na "flaczka". Tutaj porównanie "cudeńka" Italeri ( po lewej stronie) z lufą firmy Jordi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 Modelik pomalowany. Pozostało jeszcze kilka poprawek no i wash, brudzenie, filtry i wszystko co się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 myślę sobie...znów zdjęcia z jaskiniii...a tu patrzę & Mierzu, jakie poprawne fotencje ! Farbka fajnie siadła. męcz dalej p.s. acha, sam uplotłeś bat na siebie, nie będziesz już miał wymówki odnośnie fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Maja 2009 Autor Share Napisano 9 Maja 2009 Zdjęcia nie z piwnicy tylko ze Szczecina. Zmieniłem aparat na lepszy model...trochę poczytałem jak się robi i będą jeszcze lepsze, bo robię zdjęcia "z ręki", a już w drodze statyw do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi