Gość Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Taki oto model sobie zrobiłem i chciał bym wam pokazać , model składał się dobrze , malowanie z roku 1946. Wszelkie komentarze mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Deja vu :P Wash fajnie wygląda na skrzydłach. Ale te okopcenia to chyba zbyt mazowe. Poprzednim razem inaczej chyba pisałem, ale teraz tak mi wyglądają. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Modelik generalnie bardzo ładny, ale te okopcenia moim skromnym zdaniem wygladaja jakby troszkę nienaturalnie, nie to żebym sie czepiał ale,to element który od razu zwraca uwagę po spojrzeniu na model.A poza tym jeden z lepszych Ła jakie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi