Grabek79 Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca (edytowane) Witam. Jakiś czas temu zacząłem sobie tego Rośka. Ma się nazywać Shark, w związku z tym zaopatrzyłem się w odpowiednie kalkomanie z Toro, Z dodatków mam jeszcze granatniki dymne, dwie anteny z Mastera, blaszki Parta, kamery KDN i przedni pancerz HSW od Skinn3ra , no i oczywiście koła Eureka XXL. Dopancerzenie wanny według projektu Flachy, w wykonaniu Tomcat28, mam jeszcze ze starego Rosomaka. Jeśli kolega Tomcat 28 znajdzie czas, możliwe że będą też siatki ma wydech. Nie jest też wykluczone, że kolega Eryk pokusi się o wydrukowamie zestawu BFT. Zobaczymy. Model zacząłem budować niestandardowo, bo nie rozpocząłem od ramy, a od przeróbki wanny. Oprócz tego dokonałem też kilku przeróbek na wieżyczce, jak choćby czujniki Obry. Nie będę się tu rozpisywał, wszystko co do tej pory zrobiłem, widać na zdjęciach Edytowane 23 Lipca przez Grabek79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi