adam-b Napisano 23 Lipca 2025 Share Napisano 23 Lipca 2025 Witam, poszukuję przedniej części owiewki kabiny modelu Hobby 2000 48023 1:48 MiG-29, dokładnie element G3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 29 Lipca 2025 Share Napisano 29 Lipca 2025 Napisz do producenta. Tu wątpię ze ktoś ma to na sprzedaż ew możesz zamówić tzw vacum czyli tłoczoną całą kabinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-b Napisano 30 Lipca 2025 Autor Share Napisano 30 Lipca 2025 Napisałem i niestety bez odpowiedzi. Dziś zadzwoniłem i obiecali odpowiedzieć. Także na razie czekam co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-b Napisano 20 Sierpnia 2025 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2025 Temat nadal aktualny. Niestety nie można liczyć na producenta, nie są zainteresowani sprzedażą w detalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-b Napisano 2 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2025 Sprawa załatwiona. Udało mi się otrzymać element ze sklepu gdzie kupowałem model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi