Wujciobryan Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia (edytowane) Dobry wieczór wszystkim,albo Dzień dobry bo już prawie czwarta nad ranem Maluję sobie po popołudniowej zmianie mego kierowcę figuranta i tak sobie myślę jak zrobić najłatwiejszym sposobem mapę terenu bądź fragment mapy w skali 1/35?Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma jakiś pomysł jakby takową mapę zrobić bądź czy są zestawy zawierające takowe mapy ww skali Dziękuję z góry za pomoc i jakiekolwiek sugestie co i jak.Dobranoc Panie i Panowie Przepraszam za umiejscowienie mego postu nie w tym miejscu co trzeba i proszę admina o przeniesienie postu tam gdzie powinien być bo sam niestety niewiem jak to zrobić. Edytowane 29 Sierpnia przez Wujciobryan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia (edytowane) https://eta.com.gr/product-category/scale-1-35/maps/. Gotowce , są do kupienia w Moje hobby. Edytowane 29 Sierpnia przez Evildead 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 29 Sierpnia Autor Share Napisano 29 Sierpnia Dzięki za informacje już obejrzałem i na pewno niebawem zamówie zestawy tych map co mnie interesują przy okazji zakupu modelu w moim hobby aby nie brać tylko samych map Jeszcze raz dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi