Bartek_6_6_6 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Czy ma ktos moze zdjecie silnika tego sztukasa?? bardzo bym był wdzieczny gdybi mi ktos dal zdjecie tego silnika i gdzie on był;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 A Google kolega próbował Wpisz sobie frazę " Junkers Jumo 211D " - powinno pomóc ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_6_6_6 Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 Dzięki,a wiesz może gdzie ten silnik sie znajdowal w tym samolocie, bo nie moge jakiegos zdjecia z warsztatu znaleźć nigdzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Dzięki,a wiesz może gdzie ten silnik sie znajdowal w tym samolocie, bo nie moge jakiegos zdjecia z warsztatu znaleźć nigdzie:( Mimo tego iz nie interesuję się skrzydlakami nawet ja to wiem. Silnik zapewne blisko śmigła się znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Znowu prowokacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Mimo tego iz nie interesuję się skrzydlakami nawet ja to wiem. Silnik zapewne blisko śmigła się znajduje. A to niekoniecznie Chociaż w przypadku Ju-87 akurat jest tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi