amista Napisano 11 Listopada 2025 Share Napisano 11 Listopada 2025 (edytowane) Do sprzedania modele w skali 1/72 Revell Airfix Bofors 40 mm Gun & Tractor 1/72 Airfix cena 50zł szt działo pl.+ pojazd . PzKpfw II Ausf F + niemiecka artyleria z zaprzęgiem konnym w zestawie czołg z małą dioramą + 15 figurek w tym zaprzęg konny cena 50zł Sturgeschutz IV----40zł Italeri 1/72 Pz.Kpfw I AusfB --40zł do ceny doliczyć trzeba koszty paczkomatu . Andrzej Edytowane 8 Marca przez amista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 15 Listopada 2025 Share Napisano 15 Listopada 2025 Kupiłbym pierwszy zestaw Revella Tygrys 1 auf E z figurkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amista Napisano 8 Marca Autor Share Napisano 8 Marca nowy model dodatkowo Airfix 1/72 działo przeciwlotnicze Bofors 40mm z pojazdem i obsługa cena 50zł +przesyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Czy masz jeszcze Revella 03158? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amista Napisano 11 Czerwca Autor Share Napisano 11 Czerwca tak tem model jest dostępny PzKpfw II Ausf F + niemiecka artyleria z zaprzęgiem konnym w zestawie czołg z małą dioramą + 15 figurek w tym zaprzęg konny cena 50zł plus paczkomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Wiem, bo mam. Odłóż go dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi