Pszczółka Napisano 8 Września 2006 Share Napisano 8 Września 2006 Witam:!: Mam Wam do pokazania nowy nabytek Jest Model MG TC z 1948r. jest to z firmy Academy w skali 1:16 A o to foty modelu którego jeszcze nie zacząłem A tutaj mam zawiaski które będą do przedniaj klapy która będzie się otwierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 8 Września 2006 Share Napisano 8 Września 2006 Hot-rod !!!!!!!!! Wiesz gdzie można jeszcze kupić samochody AKADEMY? Model bardzo ciekawy, ładny, nie powiem mimo ze to MG ;). Ps ile dałeś, sory że pytam ale mnie to interrsujei to jak cho...inka ;), modele, pojazdów wojowych kosztują ok 40zl ;), Twoj chyba z 100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 8 Września 2006 Autor Share Napisano 8 Września 2006 Hot-rod !!!!!!!!! Wiesz gdzie można jeszcze kupić samochody AKADEMY? Model bardzo ciekawy, ładny, nie powiem mimo ze to MG ;). Ps ile dałeś, sory że pytam ale mnie to interrsujei to jak cho...inka ;), modele, pojazdów wojowych kosztują ok 40zl ;), Twoj chyba z 100? pochwale sie Ja go dostałem za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 9 Września 2006 Share Napisano 9 Września 2006 To stary gratuluję ;), model piękny, a teraz pyt. robisz go z pudła czy mże jakiś tuning, typu hot-rod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 9 Września 2006 Autor Share Napisano 9 Września 2006 To stary gratuluję ;), model piękny, a teraz pyt. robisz go z pudła czy mże jakiś tuning, typu hot-rod? RObie go taki jaki jest na pudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi