Arkos22 Napisano Środa o 22:44 Autor Share Napisano Środa o 22:44 3 godziny temu, Kolekcjoner WP napisał: A jak z pyłem powstałym podczas cięcia? Masz jakiś odciąg? Leży mi w składziku trochę żywicy, ale nie chcę pylicy dostać 7TP to polecam z First to Fight. Dobranoc jakosc w przystępnej cenie. Troche się pyli ale idzie to wytrzymać. W końcu to nie żyrafa do gipsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano Środa o 22:46 Autor Share Napisano Środa o 22:46 11 godzin temu, R_Mazzi napisał: No i namówili Razem z 10TP zamówiłem sobie też do kompletu 4TP, a co się szczypać A 7TP na półce jak nie było tak nie ma. Macie jakieś konkretne modele tych szlifierek? Firma Dispae. Ja wziąłem wersję z dwiema szerokościami trzpienia, węzsza i szersza. Gąbki z papierem ściernym są samoprzylepne do tych trzpieni i łatwo je się sciąga 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi