b.aleksandrowicz Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Model: Boeing 737-800 , wersja z wingletami. Producent: Revell Skala: 1:144 Malowania: AirBerlin , Sobelair. Niestety ( stety ) obydwa nieaktualne. Cena: 49.90zł ( osobiście mam od mikołaja ;) ) Jak na revell'a przystało , model solidny. Na ferie świąteczne jak znalazł. Nie podoba mi się brak szkła w oknach ( mamy jedynie kokpit + landing lights ) , a i instrukcja mogłaby być w formie książeczki , a nie 3 kartek A3 , dosyć chaotycznie rozrzuconych po całym pokoju Pudło: Szkło: Ramki: Kalki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 A czy go zbudowałes Jeżeli tak to prosze o link do postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Nie ma szyb na okna, bo przychodzi kalka. Przynajmniej tak mi się wydaje. W moim też tak jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 tzn. okien (pasażera) w takich modelach są rzasko zamias okien są kalkomanie.Mam tak w A380 , w Avro RJ85 tu jest pokazane A jak tam z tym linkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Cześć. Przepraszam , ale ostatnio był offline Samolot złożony w 96%. Zdjęcia z budowy trafił szlak , wraz z moim dyskiem twardym , więc mogę się "pochwalić" tylko efektem finalnym. Co do tych okien. Niby kalki rozwiązują problem , ale szkiełka prezentują się znacznie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 A masz fotki gotowego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Model mam w 99%. Ale zdjęcia zachowam dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Czemu Wstydzis się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Szczerze to tak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Z czasem będzie lepiej Niemartw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Lepsza strona modelu: Właśnie powstaje płyta postojowa. Padły baterię w aparacie , postaram się jutro opublikować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 No niejest tak żle Ładnie się prezentuje z czasem beda leprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Pudełko po czajniku. 2h i kilka pytań "co robisz dziecko ?" Poprawię jeszcze "beton" , domaluję czerwone linie bezpieczeństwa i zastanowię się co zrobić ze szpetnym końcem. Przybrudzić jak na miniaturce czy poczekać aż z czasem się "zużyje" ? PS. Wzór to skrin z Flight Simulator 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Ja bym już zostawił i się samo zużyje. Podstawka fajna "co robisz dziecko ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 co robisz dziecko ?" Dociekliwe pytania ze strony mamusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 co robisz dziecko ?" Dociekliwe pytania ze strony mamusi. Czyli powinno być "co robisz, dziecko?". Bo ta druga wersja, czyli "co, robisz dziecko?" oznaczałoby pytanie do przyszłego tatusia... ;) Przy okazji zadam pytanie: czemu zdjęcia z imageshack nie otwierają mi się pod Mozilla Firefox? Muszę IE odpalać, żeby zdjęcia obejrzeć, a jak ja nie lubię IE... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi