peter Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Postanowiłem dać in-box dopóki nie zacząłem prac nad nim Pudełko: Instrukcja: Ramki: 2x I taki smaczek czyli zapięcia pasków na ramce, nie wiem jak mam to wyciąć Kadłub: Wieża: Gąsienice i siatka na kosz z tyłu wieży: Kalki: Malowania są 3 - "Body Count" Tamky, marzec 1971 Na jakimś forum wiele osób sądziło że tego czołgu nie było w Wietnamie, zdjecia takowego nie znalazłem malowanie wg producenta: - "Canary Cage" Wietnam, 1969 oryginał: malowanie wg producenta: - "Hard Core 7" Tay Ninh, luty 1969 oryginał: malowanie wg producenta: kalki razem: Model kosztuje 90-100 zł, ma dużo błędów. Plastik jest niezwykle ciemny co utrudniło zrobienie dobrych zdjęć Warto dokupić sobie do niego przynajmniej najskromniejsze blaszki i gąski, ja kupie chyba tylko blaszki Śladów po wypychaczach praktycznie nie ma, nadlewek również, jamki są na płaskich powierzchniach jak np. osłona KM-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2009 Odgrzebuję bo muszę wrócić do kwestii malowania. Zdjęcie Canary Cage Producent nie dał części kalkomanii, część jest niepotrzebna... Jeśli chodzi o Hard Core 7 to miał on osłonę na przedniej płycię od początku służby. Więc żadno z malowań producenta nie jest zgodne bez przeróbek i poprawek Ja do mojego dokupiłem blachy Eduarda i okazuje się że są niezbędne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi