Radek6363 Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca (edytowane) Na życzenie kolegi z forum pokazuję galerię Me 109 Anton model firmy Dora Wings i Junkers Ju 87 A czyli znowu Anton od Special Hobby . Edytowane 19 Marca przez Radek6363 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Fest, ale miałem na myśli tego drugiego Antona -Ju 87A. To rzadki ptaszek na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek6363 Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca (edytowane) No to dodałem, , kilka lat na ten model polowałem i trafił się na imprezie modelarskiej. Edytowane 19 Marca przez Radek6363 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Jak ci się z nim pracowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek6363 Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca 17 godzin temu, DobreMzimu napisał: Jak ci się z nim pracowało? Całkiem dobrze, mogę polecić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi