modelarz123 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu (edytowane) Witam , dziś zamiast humvee postanowiłem dokończyć jeden zaległy projekt do którego zrobiłem kiedyś podstawkę i postanowiłem , że pokażę jakąś swoją już gotową pracę na forum .Jest to model kartonowy firmy extra model a że lubię klimaty po rozpadzie ZSRR i bloku wschodniego to po zobaczeniu napisu SFOR wiedziałem jaki model zagości w mojej kolekcji .Model łatwy na początek albo przeróbki polecam .Diorama prezentuje polskiego bwpa na patrolu gdzieś w Bośni w 1997 roku w grudniu .sam model jest częścią małego cyklu "zapomniane konflikty ". To chyba tyle ,teraz czas na zdjęcia .Pozdrawiam modelarz123 . Edytowane 17 godzin temu przez modelarz123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz123 Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi