Minister Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu (edytowane) Cześć Powrót po latach do modelarstwa. Na razie bawię się F6F-3 Trumpetera, aby przypomnieć sobie techniki. Natomiast mam ochotę na projekt dioramy. Główny bohater to oczywiście Apache w malowaniu JGSDF; Będzie stał na polowym lotnisku - do tego użyje ICM53200 US Landing Mat, obok , już na ziemi myślałem, żeby postawić LAV wraz z załogą (co prawda Irak, ale kwestia odpowiednich kolorów mundurów i nadadzą się na ćwiczenia w Japonii). Ale rzucił mi się w oczy zestaw FineMolds. Myślę, że doda dioramie japońskiego stylu i trochę luzu. Także będzie HMV załadowany jakimiś szpargałami Miał być początkowo sam model, ale nigdy nie robiłem dioram, więc czas najwyższy. Pytanie , jakich kolorów użyć do malowania JGSDF, wiadomo, że instrukcjom średnio się ufa. Na razie odpoczynek, po majówce ruszam z pracami. Pozdrawiam Edytowane 10 godzin temu przez Minister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi