SebPilot Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Witam posiadam samolot GRUMMAN F4F-4 w skali 1:72. Jest to jeden z moich pierwszych modeli więc proszę o pomoc co mogę w nim jeszcze zrobić? Widać drobne niedociągnięcia, miałem taki plan żeby... dodać trochę rdzy i błota koła podwozia i dodać jakieś zadrapania, rysy. Co o tym myślicie, pomaluję również wiatrochron. To nie ma być model świeżo z fabryki, o to zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 Wybaczcie za post pod postem ale, postanowiłem że zrobię oddzielny temat, na relację z poprawek. Do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 Wybaczcie za post pod postem ale, postanowiłem że zrobię oddzielny temat, na relację z poprawek. Do zamkniecia http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=182917#182917 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi