Biloshytskyi Napisano 29 Sierpnia Napisano 29 Sierpnia (edytowane) Dzień dobry! Chciałbym zaprezentować mój najnowszy model. To zestaw firmy Italeri z niewielkimi modyfikacjami. Wymieniłem gąsienice na zestaw pojedynczych ogniw firmy AFV Club, a karabiny maszynowe zastąpiłem elementami firmy Miniart. Skrzynie, plecaki i broń pochodzą z zestawu Italeri, natomiast pozostałe drobne detale to wydruki 3D. Figurki pochodzą od producentów Djitis i Miniart i zostały poddane pewnym modyfikacjom. Całość pomalowano farbami akrylowymi Tamiya i Vallejo, a efekty eksploatacji (weathering) wykonano przy użyciu emalii AK Interactive oraz pigmentów Mig. Model wykonano na potrzeby przyszlej dioramy, której wydarzenia rozgrywają się po lądowaniu na plaży. Zapraszam do oglądania! Edytowane 29 Sierpnia przez Biloshytskyi 7 Cytuj
Biloshytskyi Napisano 9 Września Autor Napisano 9 Września Dzień dobry! Skończyłem pracę nad dioramą. Zapraszam do oglądania! 5 Cytuj
Wujciobryan Napisano 15 Września Napisano 15 Września Modelik wykonany schludnie i ładnie i tak jak zawsze mówię jeśli chodzi o temat Wojny na Pacyfiku jest on dość rzadki (temat Wojny na Pacyfiku mam na myśli)Jedyne co ja bym zrobił w samym pojeździe to bardziej przybrudził podłogę w przedziale desantowym bo wydaje mi się zbyt czysta A jeśli chodzi o dioramkę to wszystko ładnie wygląda Ja bym tylko dołożył jakieś beczki porzucone i kanistry i trochę skrzynek po amunicji na wyjeździe z miejsca desantu.Gratuluję ładnej pracy włożonej w ten model Pozdrawiam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi