Wojtek B. Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 (edytowane) Tak jak w temacie. Figurka polskiej firmy M-model, malowana farbkami vallejo. Jest to moja pierwsza żywiczna figurka. Prosze o Wasze uwagi. Edytowane 29 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Niestety wygląda jak z plasteliny, pobaw się jeszcze w cieniowani. Dawaj mniej farby , kładź kilka warstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Tak, dostrzegam pewne wady ale człowiek uczy się na swoich błedach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Wiem , sam tak jeszcze nie dawno malowałem. Kupuj tanie modele na razie i ćwicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 21 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2009 Tak wiem, że , a tak przy okazji figurki te pojedyncze firmy M-model wydają mi się nie takie drogie jak na tą skalę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi