TomaszDudek Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Witam jako że pomysł jednego z forumowiczów z wózkiem widłowym wypalił to postanowiłem zrealizować mój który nasuną się w trakcie śmigania po okolicznym lesie 1 raz w tym roku. Mam nadzieje że przyda się do brudzenia wszelkich motocykli czy rowerów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Hehe spoko :P Mój rower też tak wygląda bo szaleństwach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Haha dobre to może póżniej ja swojego quada wstawie i brata bo troche po kałużach jeżdziliśmy takich większych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Hehh też mam meride kalahari 700 jak dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2009 Mechanik Z tym że to nie jest seryjny rower kupiłem tylko ramę i poskładałem. ITALERITRUCK Dawaj go tu nawet temat mogę zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi