Mipan Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 klasa stealth Italeri F-15 Eagle Italeri jedyna próba zrobienia dioramy P-51 Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Bardzo ładnie Ci farba siadła, ale w tym F-15 (moja ulubiona konstrukcja, więc szybka znajduję babole) malowanie osłony kabiny do wymiany... Całkowicie nierówne... Ale ogólnie podobają mi się modele. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2009 Wiem F-15 jest z czasów kiedy jeszcze bawiły mnie samoloty.Nie korzystałem wtedy wcale z taśm maskujących szybka była malowana od ręki,nie ma washa czy jak to się tam nazywa itp.Model tego F-15 jak i P-51 Mustang są jeszcze malowane pędzlem.Ale jak dzisiaj na niego patrzę to i tak jak na takie ubogie techniki jakie wtedy stosowałem wyszedł całkiem dobrze.Kalki też bardzo dobrze się w nim naklejało.Z pokazanych tu modeli najbardziej jestem zadowolony z F-117 ale on już był malowany moją pierwszą psikawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Mnie najbardziej się podoba YF-23. Jak na początki to nawet fajne te modele. W 117 podobają mi się kółka podwozia głównego Wróć jeszcze kiedyś do samolotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 Jak wrócę to po jeden model. "Raptora" .Podoba mi się i nie jest bardzo skomplikowany w malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi