Diesel fan Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 (edytowane) Witam. Tak, jak w temacie, poszukuje dokładną dokumentację techniczną, zdjęciową itp Volva F 12 z okrągłymi oczkami. Głównie chodzi mi o okablowanie ramy silnika, jakieś schematy itp. Mile widziane wszystko co związane z F 12 Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam Edytowane 1 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Mogę się mylić ale wydaje mi się że nie ma F16 z okrągłymi światłami. F16 weszło w 1987 wraz z modernizacją kabiny, prostokątne światła zmieniona atrapa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Dzięki za poprawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Diesel fan Tu winneś znaleźć wszydtko czego potrzebujesz . http://public.fotki.com/modeltrucks25thscale/truck_brochures/volvo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 TomaszDudek wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi