star200 Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 (edytowane) narazje wrzucam tak jak są po kolei później wrzucę każdego pojedyńczo Edytowane 1 Października 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Co się stało z tym Volviaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Fajne, tylko z prezentacji piwa bym zrezygnował - ale to na przyszłość. Inna sprawa, spróbuj pokazywać miniaturki w rzędach po 3-4 fotki, zaoszczędzisz na przewijaniu strony (i chyba lepiej się tak prezentują). Poprawiłem pierwsze 4 fotki, resztę zrób sam, jeżeli chcesz, bo obowiązku nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Fajne, tylko z prezentacji piwa bym zrezygnował - ale to na przyszłość. Czy to znaczy Gulusie, że mam zmienić avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Nie, chodzi o to, że jeżeli pokazuje się model, to powinno być widać model, a nie inne rzeczy. I nie ma tu piwo nic na znaczeniu, mogłoby to być i wino, wódka czy też koszyk z owocami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Najgorsze ze od jakiegoś czasu lepiej Mi idzie lepienie po piwku niż przed. Oczywiście bez przesady z ilośćią piwka, ale staje sie ciągle obec ne przy nowych pomysłach. Ale czy to już nałóg?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 chętnie zrobiłbym tak jak proponujesz guluś ale nieumię :/ jakbyś mi napisał jak to nast razem już będą ładnie zamieszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 To proste, po prostu, pomiędzy linkami kolejnych fotek nie stawia się ENTER tylko SPACJA. Wtedy obrazki są obok siebie, nie jeden pod drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 witam Po pierwsze efekt modeli psuje foto- wszystkie na kupie... weź jakoś osobno je powrzucaj Wypowiem sie na temat czołgów: pzVI- Liny są dziwnie pomalowane- za czyste i zamiast tego srebnego ma być DK- ale to może wina fotek :/ KT- bardzo ładny modelik, może troche za czysty JP- no tu mam więcej zastrzeżeń Za czysty, zero jakiś uszkodzeń... gąski tez bym poprawił. Co do reszty to samo- modele łądnie posklejane, ładnie pomalowane (widac że areo) ale dla mnie często bez wyrazu, duszy. Nie ma jakiś uszkodzeń, zabrudzeń. Jakiś mp na pancerzu dodaje uroku, nie mówiąc o innych skrzynkach itp. Więcej powiem jak dobre foty zobacze pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 zrobiłem małą przeprowadzke i wygląda teraz to tak chyba troche lepiej jakieś podpowiedzi dajcie to będę może coś przerabiał pozatym 251 jest troche uszkodzony i go muszę naprawić niestety efekt ostatniej libacji :/ i niewiem jak pozbyć się znich tłustych plam i kurzu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Daj sobie na wstrzymanie, doprowadź modele do "ludzkiego" czyt. czystego wyglądu i zrób fotki np. na dworze przy naturalnym świetle, bo te zdjęcia z lampą są mooocno nieciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 Niestety nie wiem jak wyczyścić modele z kurzu i plam..poradżcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Najpierw do wody z detergentem, a potem opłukać. Nie są z cukru, nie rozpuszczą się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Jak masz problem z kurzem to kup se taki pendzelek do kładzenia makijażu, lub daktyloskopi i fajnie czyści, jak się boisz, to kup jaśka, rozprój, weż troche pierza, i zrób tyle mini miotełek ile się da. mioteła = pióra + kijek + drucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 Mycie modeli to nie jest jednak dobry pomysł. Wilgoć wchodzi wtedy na kalki, chyba ze Sam malujesz znaki. Model musi być w takim miejscu zamknięty. Ja mam je na ścianie na klatce schodowej na piętro powieszone ( na zamkniętych pułkach z pleksi przeźroczystej). Jak schodzę na duł to im przyglądam się i Mnie to cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi