Actros Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Witam skończyłem Heinkela oto foty : Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Podziwiam, ze wybrałeś akurat tą wersję a nie Węgierską czy Hiszpańską ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 12 Lutego 2009 Autor Share Napisano 12 Lutego 2009 Ta wersja mi się najbardziej spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Błędy: -silnik powinien być czarny -wydechy rdzawe -owiewka nie jest pomalowana -coś mu się te koła rozchodzą chyba -no i gdzie się podział czarny pas na skrzydle -popracuj nad jakością fotek Czym i jaką farbą malowałeś? Ładny ten srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 13 Lutego 2009 Autor Share Napisano 13 Lutego 2009 Malowałem farbą Modelmarsters, aerografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi