truckman Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Jak w temacie poszukuję planów Iveco Eurotecha. Chodzi mi o jakieś rysunki techniczne, wymiary itp. Dla nie wtajemniczonych to jest to : Mam chrapkę zrobić coś takiego prawie od podstaw, bo mogę mieć dostęp do takiego 1:1, no i fajnie się prowadzi to - główny bodziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Chyba mam katalog EuroTecha. Jak chcesz to przśle ci zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 7 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2010 Bardzo chętnie, go przejże. truckman@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Wysłałem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi