mietcong Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 malowanie pędzlem co niestety widać ale myślę,że poza tym jest okej ;) pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Nawet bardzo okej Mogłeś dać jeszcze fotkę od dołu... takie obwieszone samoloty fajnie wyglądają od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Dla mnie ok, pędzel jest widoczny, ale trudno Powiedz, jak się sklejało? Jakieś dziury były, szpachlowanie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Widać że pędzel( smugi) - płaski pędzelek i rzadka farba i można pomalować pędzelkiem porządnie. Pomaga też polerka po pomalowaniu - wyrównuje nierówności. Wali po oczach niezaszpachlowana szpara u nasady statecznika pionowego ( prawa strona). A tak po za tym to ok. Robię aktualnie ten zestaw. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 A mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 A mnie się podoba. Demokracja - wolność poglądów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Cóż tu dużo mówić - koledzy wspomnieli już o błędach, poza tym chyba jest dobrze. Nie myślałeś może, czy by się jednak przerzucić na aero? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Oj uprzedziłeś mnie z tym Gripenem Mój czeka do jutra na malowanie i w weekend powinny być foty(też italeri 1/72, tylko wersja b). Mi osobiście podoba się ten model i mój raczej nie wyjdzie lepiej. Rzeczywiście za bardzo widać pędzel i to chyba jedyny z takich zauważalnych na pierwszy rzut oka błędów, ale ma to jakiś urok Fota mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietcong Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Wali po oczach niezaszpachlowana szpara u nasady statecznika pionowego ( prawa strona) Faktycznie widać szparę.Jakoś tak wyszło ,że nigdy nie używałem szpachli do modeli.Nie wiem czemu nie pytaj mnie Dlatego się zapisałem do tego forum żeby się jeszcze bardziej rozwinąć.Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRh_positive Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Instrukcja malowania podaje zly kolor goleni i wnek podwozia, w oryginale nie sa biale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Są jasnoszare, bardzo zblizone do białego - przynajmniej tak to widać na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi