Order81 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Przedstawiam pierwszy w zyciu model który wykonałem. Oto foto. Podstawka to tylko tak na ten czas moze bedzie coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jax_p Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Całkiem fajnie jak na pierwszy raz... myśle że idziesz w dobrym kierunku.. zlikwiduj to MG... wyglada jak kij od miotły postaraj sie mniej brydzić model... nie jest żle jeszcze diorama i spoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jax_p Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 aha jeszcze dodrze mieszj farbe i postaraj sie bardziej przecyzyjnie wycinac ogniwa gąsienic... farba sie chyba troche błyszczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Dokładnie. To MG na wieży kiepawo wygląda. Malujesz za grubą warstwą farby. Jak na pierwszy model w życiu to model nie jest taki zły. Fajnie go ubrudziłeś. Jakbyś już wcześniej sie w to bawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 dla mnie całkiem fajnie jak na pierwszy model, przydalo by sie jeszcze go zmatowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 Wielkie dzięki za opinie. Miałem roczną przerwę w modelarstwie, ale niedługo wracam. Pantera jest na razie bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Miałem roczną przerwę w modelarstwie, ale niedługo wracam. Czyli to nie jest pierwszy model w życiu,no chyba że masz rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 Zobacz kolego z którego dnia są zdięcia Pantery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi