Hitman Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Figurki są moją pierwszą przymiarką przedstawiającą akcję oddziału Marines w Iraku. Instrukcji nie ma w zestawie. Informacje co do malowania są na pudełku. Niestety malowanie żołnierzy nie jest pokazane zbyt dokładnie i będę musiał pokierować się zdjęciami z internetu... Tutaj odwrót pudełka: A tu wypraski z częściami. PS. Jeśli ktoś na forum jest obeznany w wojnie w Iraku to proszę o kontakt, ponieważ mam kilka pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Malowania są stosunkowo łatwe i masz w sumie 3 mozliwości, patrz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 no nie mogę się doczekać "wojny w Iraqu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi