Mariuszz Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Witam Chciałem przedstawić kolejny model w moim wykonaniu. Malowanie pędzlem , farbami MM i Humbrol,trochę suchych pigmentów Mig.Zapraszam do oglądania -mile widziane komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Ogólnie model ładny , ale przydało by mu się trochę więcej brudzenia i warto by dać jakieś obicia na wieży i pokrywach silnika wyglądają jak dla mnie bardzo jednolicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Mariuszz ja na pancerce się nie znam ale mam jedno pytanie. W jaki sposób uzyskałeś tak ładne ciapkowate kamo przy użyciu pędzla? Ta technika przydała by mi sie przy ciapkowaniu niemieckich samolotów. Od zawsze mam na nie chrapkę ale boje się tych malowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Super, nie mniej skrajnie obrysu należałoby wymienić na drut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Mam prośbę daj zdjęcie jeśli możesz modelu tyłu ale bardziej z dołu.... A model bardzo ładny... sam mam na niego chrapkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariuszz Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 W jaki sposób uzyskałeś tak ładne ciapkowate kamo przy użyciu pędzla? Nic wielkiego przy tym nie robiłem,pomalowałem na dwa razy rozcieńczoną farbą a potem filtry i cała reszta. Mam prośbę daj zdjęcie jeśli możesz modelu tyłu ale bardziej z dołu.... Postaram się wstawić nowe fotki jutro. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ananas24 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Jak zrobiłeś filtry (czym + technika)? Bardzo mi się podoba Twój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi