lordrene Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Nic nie kleilem od kilkunastu lat ale ostatnio jakos tak pociagnelo mnie to troche. Powodem do tego byl prezent od znajomego. 747 w skali 1/100. Majac taki model nie chcialbym go sknocic, wiec stryker bedzie "rozgrzewka". Model zrobie w malowaniu i oznaczeniach z iraku, bedzie kiedys na diorame ktora planuje. Inbox: Ogolnie model na pierwszy rzut oka wyglada niezle, kadlub spasowany, brak jakich kolwiek nadlewek itp. Ma troche bledow ale postaram sie je jakos zniwelowac wkladem wlasnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Aż mi sie mój Stryker od trumpetera przypomniał Następnym razem wklej zdjęcia jedno pod drugim bo forum sie rozjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi