rObO87 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Model firmy Italeri: Jest to mój I model pojazdu wojskowego w tej skali. Wykonany jakieś 8 lat temu. To też wyjaśnia jakość wykonania tego modelu Wykonany był prosto z pudła, a malowany H77 przy pomocy pędzla. Jedźcie po nim śmiało i ile wlezie, Mercedes L4500 ze Zvezdy będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Mnie osobiście się bardzo podoba. Sam kiedyś go składałem . Lecz stało się nieszczęście, gdy leżał na biurku i czekał na dalszy postep w budowie, pod moją nieobecność mój 6 letni chrześniak chciał sie nim pobawić. Praktycznie każda część była połamana i tak się wkurzyłem że dałem sobie z nim spokój . Kiedyś mam nadzieje wróce do tego modelu. Jak mi trauma przejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi