bathonuk Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Witam wszystkich. Oto moj trzeci model samolotu w skali 1/72. Jestem zadowolony z budowy poniewaz nauczylem sie wielu rzeczy. Efekt koncowy moze nie jest taki jak chcialem, ale praktyka czyni mistrza. Pierwszy raz probowalem zrobic washa i inne efekty(przez co zniszczylem troche model). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 fajne kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Pylony krzywo poprzyklejałeś. Rakietki do nich też. Do góry nogami umieściłeś nos samolotu. Antenki na dziobie też wydają się być w losowych miejscach (jest tylko jedna?). Z drugiej strony, z tego co widzę na tych zdjęciach to rakiety wyszły Ci ładnie, pokaż jakieś ostre zbliżenia. Kalki się trochę błyszczą - poczytaj o tym na forum. Jak to kamo robiłes? Nie widze dobrze - to jest malowane aerkiem? Ćwicz ćwicz i jeszcze raz ćwicz a będzie dobrze Jest potencjał. pozdrawiam PS Jeszcze jedno. STOP FOTOSIKOWI!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 W sumie staralem sie prosto przykleic mocowanie do sidewinderow, ale podczas pracy wykonczeniowej nad modelem urwalem je. Model byl malowany aerografem. co do antenek na dziobie to one juz tam byly oryginalnie oprocz tej pod dziobem. Dziob tez byl w calosci z kadlubem. Na przodie byla antena ostra jak igla, ktora przez przypadek urwalem i musze zrobic nowa. Moze dlatego dziob wyglada na przyklejony odwrotnie. Mam takie plyny set i sol, ale nawet po ich uzyciu kalki sie swieca. Mialo byc ich wiecej, ale niebylo ich widac na tym kamuflazu. Pod koniec pracy nad modelem zaczalem za duzo sie bawic i calego ubrudzilem straszliwie co bardzo mnie zniesmaczylo. A teraz zabieram sie za nastepny model:D:D:D:D Praktyka czyni mistrza:D Pozdrawiam P.S. Oto rakiety, o ktore prosiles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi