myeti Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Witam Mam mały problem i proszę kolegów modelarzy o pomoc... Mianowicie muszę w tym modelu dorobić przednie szkiełka lamp bo niestety oryginalne pochodzące z zestawu nie dość że nie pasują, to niefortunnie jedna zapaćkałem :/ Mam opakowanie po płynie do naczyń (kiedyś mój kolega dorobił z niego szkiełko do F 360 Challenge Stradale) i zaczynam działać, lecz chce zasięgnąć opinii innych doświadczonych modelarzy mam nadzieje ze może w tej dziedzinie Inne komenty w sprawie jakichkolwiek poprawek modelu również mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Kolorek fajny .felgi super ale musisz sporo popracować nad polerką co doskonale widać np.na lewych drzwiach.A co do klosza ja jak mi wczoraj pękł dorobiłem z opakowania po Rafaello wyszło tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Na forum pwm jest tutorial o robieniu oszklenia z folii do bindowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 31 Marca 2009 Autor Share Napisano 31 Marca 2009 Dzięki za podpowiedzi. Narazie podłubie z tym pojemnikiem a jak nie zdziałam nic to zobaczę patent z tą folią na stronce "modelarstwo z pasją" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi