Kasia Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Witam. Sklejanie zakończone już dawno, ale jakoś nie było czasu (a może się nie chciało...?? ) zaglądnąć do galerii i wlepić tu jakiś zdjęć. Więć po paru tygodniach od zakończenia budowy modelu trza było wkońcu coś zrobić, a termin końca konkursu nieubłagalnie się zbliża. No i dzisiaj znalazłam odrobinę czasu aby pokazać "kilka" zdjęć jak wygląda mój model. Życzę miłego oglądania (jest ich sporo) . Relacja z budowy o tutaj: viewtopic.php?p=177434#177434 A oto i zdjęcia: Dziękuję za cierpliwość przy oglądaniu zdjęć . Komentarze mile widziane i czytane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Strzeliłaś taką prima aprilisową galeryjkę. ;) Już myślałem, że zapomniałaś o swoim benku, a tu taki suprise. Na pierwszy rzut oka model bardzo ładny, ale wieczorem przyjrzę się dokładnie zdjęciom, to się zobaczy. ;) Pewnie i tak jest lepszy od mojego 747. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Ogólnie to samoloty pasażerskie jakoś nie wzbudzają we mnie zbytnich emocji, ale Twój nawet mi się podoba!! Gratuluje tym bardziej, że nie jest to zbyt popularne Hobby wśród płci pięknej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Model bardzo mi się podoba, ale ma dwa większe mankamenty. Po pierwsze, szkoda, że nie wyszlifowałaś miejsc łączenia połówek kadłuba, a po drugie, to trochę miejscami nierówno pomalowane, po prostu widać, że było malowane pędzlem. Zapytam jeszcze: wybierasz się z nim na jakąś wystawę / festiwal / konkurs modelarski? Chciałbym móc go obejrzeć na żywo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzięki za komentarze(liczę na więcej ) cieszę się, że model się podoba. Zapytam jeszcze: wybierasz się z nim na jakąś wystawę / festiwal / konkurs modelarski? Chciałbym móc go obejrzeć na żywo. Niestety nigdzie się z nim nie wybieram, więc nie będzie okazji zobaczyć modelu na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Zapytam jeszcze: wybierasz się z nim na jakąś wystawę / festiwal / konkurs modelarski? Chciałbym móc go obejrzeć na żywo. Niestety nigdzie się z nim nie wybieram, więc nie będzie okazji zobaczyć modelu na żywo. A szkoda... Czemu nie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi