BEDU Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam chce wam pokazać moją TOYOTE HIACE z firmy AOSHIMA w skali 1/24 nad którą pracowałem przez tydzień i właśnie zakończyłem prace nad nią może i jest tam kilka niedociągnięć jest to mój trzeci plastikowy model jak dla mnie wyszedł super. lista zmian: - nowy lakier cameleon który mieni sie w trzech kolorach zielono-niebiesko-fioletowym - felgi pomalowane na biało z chromowanym rantem - pobrudzone podwozie - nawa rura wydechowa - biało niebieski wnętrze - czarne lusterka - rejestracje z napisem HIACE - kierownica po prawej stronie - uszczelki w szybach - przednie koła ustawione pod delikatnym kontem - przyciemnione szyby - przednie zawieszenie obniżone na max - tylne zawieszenie obniżone ale nie do końca i chyba tyle FOTKI: proszę o komentarze z góry THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper0405 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Super model i temat Tylko jedno ale: ja bym bardziej sie pobawił z wnętrzem, jakoś tak bardziej je dopracował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Klosze nie dostały czarną farbą dookoła, felgi łosza, lakier kompletnie bez połysku... taki o szybki modelik...poza tym, w ogóle bryła tego auta mi się nie podoba, ale fakt w miarę czysto złożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi