Drak Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 czyli Infanteriewagen... model zapowiada się przyjaźnie. Od razu widać że plastik dobrej jakości, brakuje ewentualnie blaszek, nie wiem czy przydadzą się czy nie ale zawsze można nabyć uniwersalne blaszki carlsberga taki widok zachęcił mnie w Jadarze dwa rodzaje malowań- zimowe jak na głównej stronie pudełka i takie, oraz 3 rodzaje pojazdu jakie możemy wykonać. instrukcja duży czytelny format dalej cześci, kalek mało :P ale cóż... P.S. wybaczcie za wodę na częściach ale był tak tłusty plastik że czuć było paluchami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 błąd. nie możemy wykonać tych trzech rodzajów... wstyd nie zauważyłem, są to różne modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi