Krzysztof Salwiczek Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam w kolejnej galerii, Zdecydowałem się pokazać tutaj moją "czwórkę" robioną dwa lata temu. Było to rok po rozpoczęciu przygody z modelarstwem i na tym modelu pierwszy raz próbowałem jakiegoś brudzenia. Zdaję sobie sprawę, że nie wygląda to rewelacyjnie ale wtedy byłem z siebie niezmiernie dumny. Myślałem ostatnio czy by nie popracować jeszcze nad nim, ale nie lubię wracać do starych prac. Niech już tak zostanie na pamiątkę. Chociaż nie jestem fanem niemieckiej pancerki to jednak "czwórka" bardzo mi się podoba i myślę, że jeszcze zrobię sobie kiedyś lepszą. A teraz zdjęcia: Komentujcie, krytykujcie Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Na pierwszy rzut oka modelowi brakuje suchego pędzla (jest ciemny, przydałyby się rozjaśnienia) Błotko mogło wyjść lepiej ale jako, że był to Twój jeden z pierwszych modeli z tego co rozumiem i pierwsze brudzenie to usprawiedliwiamy byki ja bym nie odwracał się od niego tyłem, być może drobny powrót i poświęcenie mu kilku godzinek wyjdzie na dobre i doda mu życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi