awot Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Chodzi mi po głowie zrobienie Corsair'a AU-1 w takim malowaniu ale nie mam pojęcia jakie to powinny być kolory, jakie farby? Mój model ma kalki do jednolitego granatowego malowania ale to wydaje mi się ciekawsze. A może ktoś ma kalki do takiego malowania i mógłby je zeskanować? Pozdrawiam AWOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Zgodnie z tym co jest na tej stronie: http://www.jpsmodell.de/dc/main_e.htm góra:light gull gray ANA620 FS36440 Humbrol 129 dół:insignia white ANA601 FS37875 Humbrol 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awot Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Serdeczne dzięki za kolorki. Temat kalkomanii jest nadal aktualny. AWOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi