Krzysztof Salwiczek Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Obiecany in-box: Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 ooooooooo gdzie ją zabuliłeś?? podobno jeszcze nie jest w produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 23 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Z tego co wiem, to ten model już nie jest w produkcji, np. z Martoli dostałem info że po sprzedaniu ostatniego egzemplarzajuż więcej go nie będzie. Sporo się naszukałem, w końcu dałem ogłoszenia i Przemo1CK wypatrzył go w sklepie w Kielcach gdzie podobno stał na półce parę lat... A czy Alan planuje wydanie tego modelu ponownie to nie wiem. Wiem że w zapowiedziach na ten rok jest Kasieńka na Stubakerze tyle że ICM-u. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi