dwosrk16 Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Witam jestem tutaj nowy i chciałbym przedstawić mój pierwszy wykonany dokładniej z większą dbałością model czołgu. Dotychczasowo kleiłem modele prosto z pudełka i postanowiłem to zmienić. Dodatkowo do niego dodałem figurki rosyjskich żołnierzy. Wszystko to pomalowałem pędzelkiem. Proszę o komentarze i opinie. Pozdrawiam Już przesyłam linki do zdjęc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwosrk16 Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 dzieki juz wszystko zrobilem zdjecia sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 A więc kilka uwag: 1) figurki nie mają oczu i mają ślady nadlewek na rękach, 2) nie wie co to za maź na gąskach ( ta biała lub żółtobiała), ale mizernie to wygląda i niezbyt realistycznie jak na błoto. Koniecznie zaopatrz się w pigmenty do brudzenia, albo na początek w suche pastele i z tego rób błoto. 3) kalka na czołgu ( numer na wieży) się błyszczy. 3) koniecznie popraw jakość zdjęć, bo mi Sowieci dosłownie wchodzą z monitora do pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwosrk16 Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 no dobrze dzieki za uwagi i mysle ze bedzie coraz lepiej dobrze wiedziec co trzeba poprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi