Epheli Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 (edytowane) Dostałem w prezencie taki oto model okrętu podwodnego i chyba co jest popularne na tym forum zauroczyłem się u-boatami , dwa następne w drodze z blachami od Grifona. Ad rem, model wykonany bardzo ładnie, jakość wyprasek bardzo dobra, plastiku też. Znalazłem na kadłubie dwie mininalne jamy skurczowe. Trzy różniące się kształtem wieżyczki do wyboru. Do wyboru mamy U-2326, U-2322 i U-2360. Niestety nie ma kalek :(. Instrukcja nie poraża objętością Schemat malowania i to co lubimy najbardziej ramki w umie są trzy: kadłub, detale, i wieżyczki Detale Kadłub Ramka z wieżyczkami Trzeba będzie dorobić: - drabinkę na kiosku - reling na kiosku - reling na pokładzie - anteny Generalnie bardzo fajny model i niedrogi. Edytowane 10 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreya Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Witaj Popieram - model fajny ale to typ XXIII a nie XXII - proponuję zrobić korektę w nazwie in-boxa. Pozdrawiam - andreya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi