figfan Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 ART Girona jeszcze nie skończona ale zdjęcia do ocenu Bardzo Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 14 Maja 2009 Autor Share Napisano 14 Maja 2009 widzę ze forum zamiera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 nie tyle zamiera.. co większość siedzi w pancerce, latadłach i cywilach :] figurkowców tu nie uświadczysz :P figurka nie powinna mieć czegoś pod łapą? wygląda jak by się na czymś wspierał.. nie wiem czy to wina rzeźby, ale twarz wydaje się słabo wycieniowana i intensywnie żółta.. fajnie wycieniowany ten niebieski szynelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Witam. Na forum figurkowców trochę jest. A co do figurki, to miałem ją okazje pooglądać w pudełku, ładnie części były odlane. Twoja jak Sam powiedziałeś nie jest skończona, dla mnie mogłeś ją umieścić w warsztacie a nie w galerii. A teraz to tak, podoba mi się malowanie ubrania, oraz sama podstawka, czekam na efekt końcowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 W oryginale on się wspiera na karabinie ale pewnie figfan jeszcze go nie dodał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 figfan, czy zdjęcia robiłeś komórką? Straszne szumy widać. To może wpłynąć na ocenę, bo nie odzwierciedla rzeczywistej kolorystki figurki. No i trochę z ostrością jest problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi