Robert822 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Witam w ubieglym tygodniu zaczlem sklejac pierwszy moj plastikowy model (bo Bismarck 1:200 z Hachaette czeka na dokonczenie i wiecej wolnego czasu)Prinz Eugen to moj pierwszy plastikowy model jestem w tym kompletnie zielony jak ogulnie w dziedzinie modelrstwa mam kilka pytan co do malowania bo instrukcja jaka mam nie przedstawia tego najlepiej, wiec moze ktos sklejal ten model i moze posluzy jakimis linkami jak pomalowac ten model.Niedorobilem sie jeszcze aerografu wiec mysle ze spod pendzla tez cos mi wyjdzie.Mm nadzieje ze w niedziele przy odrobinie wolnego czasu zrobie jakas relacja z budowy i wrzuce jakies fotki.Mam jeszcze problem jak zrobic olinowanie bo instrukcja tego nie pokauzuje i oczywiscie lin tez nie doloczono. Wszelkie rady i krytyki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi