Bartek1994 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Witam ! Dziś zakupiłem model Messerschmitta sto dziewiątki. Jest bardzo dużo nadlewek. Po za problemem wsadzenia kabiny w kadłub to większych problemów jak na razie nie było . Ciężko było zamocować silnik na swoje miejsce. Zdjęcia dam jutro Modelik jest firmy "UM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Chetnie popatrzę bo jeszcze tego UM nie widziałem ... pewnie porównywalny z ICM-em... ale może się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 9 Maja 2009 Autor Share Napisano 9 Maja 2009 pewnie porównywalny z ICM-em Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 9 Maja 2009 Autor Share Napisano 9 Maja 2009 Kurde Zamocowałem silnik na takim pachołku na którym trzeba było zaczepić, i teraz nie moge założyć klapy silnika bo silnik jest krzywo PS. Ostatni raz kupiłem model firmy "UM" PS2. Sorry za post pod postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi