miqs Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 koksik750, pogłębiałem. Wizualnie nie jest tak szerokoa, choć naprawdę nic się nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 naprawdę nic się nie zmienia. Zmienia się ... im głębsza linia podziału tym większe złudzenie rozdzielenia między sobą elementów sąsiadujących. Ekstremalna forma linii podziału to rozcięcie elementów - wszak tak jest w realu... Ale żeby wszystko "trzymało się kupy" - robi się pogłębienie i zapuszcza czarną farbą, która potęguje złudzenie czeluści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Maja 2009 Super Moderator Share Napisano 27 Maja 2009 Ciekawy patent, chłopaki, z tym pogłębianiem szczeliny. Jak będę zasiadał do jakiegoś cywila na pewno pokuszę się o jego wypróbowanie na żywej materii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Maja 2009 Autor Share Napisano 27 Maja 2009 Ale można też czarną farbką zapuścić nie? Niektóre linie pogłębiałem niżykiem bo prawie wcale nie było ich widać. Szczerze mówiąc to na zderzaku zauważyłem dopiero teraz te wgłębienia, ale chyba nie są tak duże. Zderzak szpachlowałem z innej strony bo tam to btły wgłębienia dość perfidne ale to wydawało się gładkie. Potem będę się bawił, a przy hachiroku będę starał się zrobić wszystko jak najlepiej! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 to wydawało się gładkie Pozory mylą - jak powiedział zmachany jeż schodząc ze szczotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Maja 2009 Autor Share Napisano 28 Maja 2009 Hej! Silnik już na swoim miejscu połączony z chłodnicą i zamocowana razpórka: Skleiłem też tylne zawieszenie, przykleiłem do podwozia amortyzatory i pomalowałem wewnętrzną stronę wszystkich kół. A tak w ogóle to kupiłem przypadkiem taki zestawik: Ogólnie to mam zajęcie również przy innym sprzęcie: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2009 KURZA TWARZ!!! Moi kochani domownicy zgubili kabel od aparatu... Zdjęcia zrobiłem telefonem... Podwozie jest w 100%, koła się obracają i skręcają: Jeszcze "tylko" zabawa z karoserią. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 8 Czerwca 2009 Share Napisano 8 Czerwca 2009 Przydałoby się pobrudzić/zwashować podwozie. No i te chromowane elementy silnika....wygląda jak zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Lipca 2009 Autor Share Napisano 18 Lipca 2009 Model skończony! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi