hanadam Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 Taki sobie upominek na którym wypróbuję pierwszy raz farbkę gunze. Jak już w inboxie napisałem 10 części na krzyż - na upartego można w jeden wieczór zrobić razem z malowaniem Przypomnienie in-boxu: Jednak nie wszystko idealnie pasuje tak jakbyśmy chcieli - a to dopiero dwie części sklejone Więc ciut szpachlówki... i doklejone stateczniki... reszta po weekendzie, który niestety mam pracujący Malowanie oczywiście pudełkowe z USS Petrof Bay (1945) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 hanadam Ty lepiej kończ Avangera! Chciałbym zobaczyć tą trójkę jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 15 Maja 2009 Autor Share Napisano 15 Maja 2009 No właśnie kupiłem granatową gunze do avengera i na wildcacie ją wypróbuję PS. Sam też masz ze 2 czy 3 modele niedokończone w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Chodzi mi o to, że chciałbym jak najszybciej zobaczyć te 3 Avangery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 20 Maja 2009 Autor Share Napisano 20 Maja 2009 Jak już wspominałem chciałem najpierw na nim wypróbować nową farbę. Wiem, ze powinien być Glossy Sea Blue a nie Midnight ale cóż - jak pojadę na końcu błyszczącym bezbarwnym to drastycznej różnicy nie będzie. Dokleiłem też piątą część szybkę pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2009 No cóż, ciężko mówić o warsztacie w przypadku tak nieskomplikowanego modelu - tak więc zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi