BEDU Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Siemka tego oto mercedesa co wam zaraz pokaże na fotkach kupiłem jakieś 2 lata temu w sklepie w Rzeszowie wtedy prawie wogóle pojęcia nie miałem o modelarstwie i jest jaki jest więc pomyślałem żeby go teraz odnowić FOTKI: planuje dać mu taki kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Nic innego mi nie pozostaje jak tylko życzyć powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 20 Maja 2009 Autor Share Napisano 20 Maja 2009 up kalkomanie zdjęte silnik do połowy rozebrany trzeba tylko kilka poprawek wprowadzić aha zapomniałem dodać ze jest zmiana planu i mercedes nie będzie koloru czerwonego tylko koloru ....... zobaczycie jak pomaluje taka mała niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 30 Maja 2009 Autor Share Napisano 30 Maja 2009 up mercedes w podkładzie właśnie go malowałem kolorem i przód mi spadł na ziemie i trzeba to naprawić na szczęście tył nie spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 4 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2009 mercedes jednak zostaje czerwony w realu jest troszkę ciemniejszy takie zdjęcie z daleka bo przód mi spadł tak jak już wspomniałem i trzeba poprawić podobny do prawdziwego nie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Jest git Popraw co trzeba poprawić i będzie jak się patrzy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Ładny kolor! Wielki + odemnie za model malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi