Arco Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Witam, otóż pomału chcę się zabrać za zestaw który leży od kilku lat - jest to Panzer IV od Italerii w wersji jak wyżej. Cały czas mam jednak dylemat jaką wersję zrobić i w jakim malowaniu/kalkomani, chciałbym was prosić o pomoc w doborze najciekawszej wersji - jakąś charakterystyczną dywizję, coś co może mnie dużo bardziej przyciągnąć do modelu, gdyż mam obawy że będzie to tylko słomiany zapał, tym bardziej że jednocześnie majstruję sobie drewniany Galeon sir Fransisa Drake'a. Proszę o pomoc i jakieś ciekawe pomysły. PS> Najchętniej zrobićł bym jakąs charakterystyczną wersję jak np Tygrys Witmana dla Panzer VI. Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Ja na twoim miejscu nie zastanawiałbym się i robiłbym wersję F2 z długą lufą. Tu masz schematy do F2: http://lh6.ggpht.com/_obU0QeXiJfM/SGu5RgfcA3I/AAAAAAAAAF4/q9SlDw_8L1Y/35080_1.jpg (aby było ekstra przybliżenie kliknij na zdjęcie). Tutaj tylko z lewej to wersje F2. http://www.thebarrelstore.com/BisonDecals/BiD35079.gif Klej go. To świetny pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arco Napisano 20 Maja 2009 Autor Share Napisano 20 Maja 2009 Niestety 1 link nie działa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Który? A jak nie działa to wpisz w google - PzKpfw IV F2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arco Napisano 21 Maja 2009 Autor Share Napisano 21 Maja 2009 heheh, wpisywałem już nie raz Widze nic ważnego nie było pod tym linkiem, myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Były schematy malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi