bimber Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Witam w mojej pierwszej relacji budowy modelu ferrari 360 spider. Jestem początkującym modelarzem więc liczę na wasze rady. Foty orginału na którym będe się wzorował ogólne: Wnętrze: Jak na razie skleiłem, poszpachlowałem i wyszlifowałem podwozie oraz silnik: Jeszcze dzisiaj wstawie fotki pomalowanego podwozia podkładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 23 Maja 2009 Super Moderator Share Napisano 23 Maja 2009 Hey, cieszę się z tej relacji, bo jakoś mam słabość do modeli Ferrari Póki co walczę z modelem okrętu Mikasa, ale kto wie, za jakiś czas może też popełnię jakąś Ferrarkę - zobaczymy, bo koncepcje na następny projekt są różne. Póki co, życzę powodzenia i z ciekawością będę śledził ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimber Napisano 25 Maja 2009 Autor Share Napisano 25 Maja 2009 Mała aktualizacja. Przepraszam, że zdięcia są dopiero dzisiaj ale przez sobote i niedziele nie miałem czasu zrobić zdięć. Podwozie zostało pomalowane podkładem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Będzie jakiś carbon na podwoziu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimber Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 Carbonu nie będzie. Całe podwozie zostanie pomalowane na czarny mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi